Ydelser

AK Byg har specialiseret sig i at løse store opgaver for vores mange kunder. På denne underside kan du læse om vores nuværende ydelser. Der er tale om en lang række ydelser, som vi håber matcher dét, du leder efter i øjeblikket.

AK Byg – Vi bygger for virksomheder

Repræsenterer du en virksomhed, kan vi bidrage med en lang række ydelser. Siden virksomhedens lancering har vi bl.a. bidraget med følgende ydelser:

  • Fundament til lejligheder
  • Udbygning af kældere
  • Stabilisering af bygninger
  • Udvidelse af bygninger

Ovenstående er blot nogle af de ydelser, vi kan tilbyde i øjeblikket. Søger du en ydelse, der ikke fremgår af overstående liste, kan du naturligvis kontakte os. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, hvorfor vi kan være behjælpelige i langt de fleste tilfælde.

På vores hjemmeside kan du læse (og se billeder) af projekter, som vi tidligere har beskæftiget os med for vores kunder. Således kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe med. Der er ingen opgaver, der er for store til os, da vi glædeligt tager imod enhver udfordring – som naturligvis bliver løst til punkt og prikke.

Vi er din professionelle samarbejdspartner

AK Byg leverer altid et fantastisk stykke arbejde, som du kan være hundrede procent tilfreds med. Endvidere yder vi både rådgivning og sparring, så du kan få svar på dine ubesvarede spørgsmål. Er du i tvivl om det mindste, vil vi aldrig være mere end et opkald eller en mail væk. Vi gør en dyd ud af at skabe tryghed for vores kunder.

Vi samler på tilfredse kunder, så du kan med fordel blive vores næste tilfredse kunde. Kontakter du os pr. mail eller telefon, giver vi dig gerne en introduktion til, hvad vi helt konkret kan hjælpe dig og din virksomhed med. Vi kommer også gerne forbi og giver et godt tilbud på den pågældende opgave.

Ring mig op